Ceasuri Orient - Calitate si precizie japoneza

Adaugata Marti , 17 Decembrie 2013
Ceasuri Orient - Calitate si precizie japoneza

Orient este cel mai mare producator japonez de ceasuri mecanice.

Compania Orient a fost fondata in anul 1950 in Tokyo.  Insa radacinile ei dateaza inca din anul 1901

Intorcandu-ne in timp, in anul 1901 Shogoro Yoshida deschide un magazin en-gross de ceasuri in localitatea Ueno denumit Yoshida Watch. 

In anul 1912 se va incepe productia de carcase placate cu aur apoi in 1920 sub denumirea  Toyo Tokei, se va crea si dezvolta productia de ceasuri de masa si calibre pentru ceasornice.

 

In 1934 se incepe productia de ceasuri de mana, iar in anul 1949, fabrica Toyo Takei va fi preluata de catre noua companie infiintata denumita  Tama Keiki Co Ltd.

 

In anul 1951 compania Tama Keiki Co Ltd isi va schimba numele in denumirea Orient Watch Co Ltd.

 

Aceasta denumire va fi pastrata pana in zilele noastre, Orient devenind un nume legendar in industria ceasurilor de mana.

De-a lungul timpului s-au dezvoltat modele precum Orient Star, Tristar, Orient Royal, modele ce s-au bucurat de un succes deosebit, avand o perioada de glorie maxima in aceea perioada, conferind companiei o vizibilitate si expansiune in intreaga lume,

 

Astfel Orient devine un brand puternic peste hotare, apreciat pentru calitatea calibrelor sale manufacturate in-house, a inovatiilor aduse in cadrul orologeriei ( au inventat si dezvoltat functia power reserve), producand ceasuri ieftine si performante, precum si ceasuri foarte scumpe. Asadar Orient s-a adresat tuturor claselor sociale, conferind fiecareia optiuni bune. 

Orient este un brand puternic, asociat cu  o imagine ferma, puternica, avand contributii si colaborari in cadrul curselor de Grand Prix, precum si a altor sporturi motorizate.

 

Orient se mandreste cu faptul ca toate calibrele ceasurilor sale mecanice sunt manufacturate in cadrul companiei japoneze Orient, in acest fel putand controla calitatea acestora, si continua renumele pe care si l-au creat prin inovatie, calitate, precizie, pret.  

 

In gama de modele prezenta in zilele noastre distingem colectii precum Orient Star, Orient Tristar, M-Force, Urban Collection, Mako, Power Reserve, Sport, Sporty Quartz, Multi Eyes precum si altele.

 

Varietatea de modele Orient cuprinde toate stilurile precum ceasuri sport, ceasuri elegante, ceasuri casual, ceasuri dress, clasice.   

 

Ceasurile Orient sunt ceasuri calitative cu preturi accesibile. Modelele economice au preturi de pornire incepand de la 200 RON. Modelele de top pot depasi chiar si 5000 RON.

 

Un ceas cu o calitate / pret demna de luat in seama sunt modelele Orient Tristar - ceasuri mecanice automatice cu 21 rubine, dotate cu data si calendar ( zilele saptamanii ) si buton separat de reglaj al datei.

De asemenea si modelele Orient Multi Year Calendar sunt o alegere excelenta, continand exact elementele pe care orice model Orient le inglobeaza - istorie, inovatie, traditie. Aspecte ce inclina puternic balanta in cazul unui impatimit al acestui brand. 

Concluzia noastra este urmatoarea - Ceasurile Orient sunt o alegere excelenta luand in calcul urmatoarele aspecte:

 

- fiabilitate

- pret

- traditie 

 

De preferat recomandam un ceas mecanic automatic pentru calitatea calibrelor sale precum si traditie.

Daca doriti precizie maxima si functii - va puteti orienta la modelele quartz.

 

Watchexpert va pune la dispozitie o gama variata de modele Orient, modele din care, speram noi, il veti gasi pe acela care va va intovarasi mult timp de aici inainte.   

 Copyright © 2019 WatchExpert.ro. Toate drepturile rezervate WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL    Cui: RO31131197, Nr.Reg: J29/123/2013
Operator prelucrare date cu caracter personal 29599

Viziteaza magazinul WatchExpert.ro pe ShopMania

ASISTENTA CLIENTI