Cum platesc

 

Cum platesc produsele comandate pe site-ul WatchExpert.ro?

 

Produsele comandate raman propretatea SC WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face:

 

1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice si juridice)

2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane fizice si juridice).

 

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:

 

Nume firma: SC WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL

IBAN : RO97BTRLRONCRT0201929601

BANCA TRANSILVANIA

Cod unic inregistrare:  RO 31131197

Nr reg Com : J29/123/2013

 

 

 

Pentru plata prin virament bancar - selectati in procesul de finalizare - "Plata in avans prin ordin de plata", Va vom trimite pe adresa de e-mail o factura proforma pe care o puteti achita in contul nostru de mai sus.

 

3. Prin card de debit sau credit prin sistemul on-line PayU

 

Prin solutia ePayment ( PayU ) puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul Watchexpert.ro in deplina siguranta. Nu stocam datele dumneavoastra bancare sau ale cardului, acestea intrand in atributia procesatorului de plati PayU, date ce se supun termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicilor de confidentialitate si securitate al procesatorului de plati PayU.

 

4. In Rate, fara dobanda prin :

 

- Star BT - Banca Transilvania - pana la 6 rate fara dobanda.

 

- Card Avantaj - Credit Europe Bank - pana la 6 rate fara dobanda

 

- BRD Finance - pana la 6 rate fara dobanda.

 

- Prin Itransfer  - Banca Transilvania si BCR - pana la 6 rate fara dobanda.

 

Atentie! - inainte de a achita produse online cu cardul sau in rate - pentru a evita eventualele situatii neplacute - cazuri destul de rare (achitarea unui produs ce nu mai este disponibil in acel moment, indisponibilitate ce poate aparea din cauze ce nu depind neaparat de noi ci si de furnizorii nostrii ce isi modifica stocurile in permanenta - si imposibilitatea unui update al stocurilor in timp real), va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email pentru a va confirma disponibilitatea produsului si a termenului de livrare - apoi puteti aplica pentru plata acestuia cu cardul dvs de credit sau rate.

 

Pentru detalii complete despre procesul de finalizare al comenzii studiati Cum Cumpar

 

Instructiuni speciale pentru plata online cu card sau Rate

 

Puteti cumpara produsele noastre on-line astfel :

 

a. Finalizati procesul de comanda bifand una din optiunile Plata online sau una din modalitatile de plata in rate ( rate Card Avantaj , Star BT sau Itransfer)

 

 

 

Pentru detalii complete despre procesul de finalizare al comenzii studiati Cum Cumpar

 

Veti fi redirectionati in pagina securizata a procesatorului PayU unde veti finaliza plata online.

 

b. Introduceti datele dvs. personale completand formularul de plata.

 

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Watchexpert, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Watchexpert si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

 

c. Introduceti datele despre credit/debit card:

 

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

Mai jos un model de plata online valabila si in cadrul platilor online cu cardul precum si in cadrul platilor in rate.

 

Dupa finalizarea comenzii pe site sunteti redirectionati catre PayU.


 

 

 

 

 

Ultimul ecran il reprezinta plata cu succes a comenzii.

 

 

Dupa realizarea platii, suma de banii va este blocata de catre banca urmand a fi procesata tranzactia.

Veti primi un e-mail prin care PayU va anunta faptul ca plata s-a realizat cu succes.

Daca nu va descurcati, apelati-ne telefonic si va vom explica procesul de comanda pas cu pas.

 

Intrebari frecvente - plati online PayU

 

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PayU. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Watchexpert si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PayU" si "Politica de confidentialitate Watchexpert" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

 

Daca aveti neclaritati, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact sau telefonic sau contactati PayU cu privire la plata online.

 

Echipa Watchexpert.ro

watchexpert.ro
0743.576.879

office@watchexpert.ro


Copyright © 2019 WatchExpert.ro. Toate drepturile rezervate WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL    Cui: RO31131197, Nr.Reg: J29/123/2013
Operator prelucrare date cu caracter personal 29599

Viziteaza magazinul WatchExpert.ro pe ShopMania

ASISTENTA CLIENTI