Politici de Confidentialitate

 

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Societatea WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL este inscrisa in registrul operatorilor ce prelucreaza date cu caracter personal sub numarul 29599.

 

Watchexpert.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta sunt utilizate cu maxima discretie.

 

Societatea WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL este obligata, conform legii  677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, sa garanteze si sa protejeze drepturile si libertatile fundamentale ale persoanelor fizice, in special dreptul la viata intima, familiala si privata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Toate datele prelucrate in cadrul acestui site sunt strict confidentiale si sunt destinate numai pentru utilizarea lor in cadrul activitatii principale de comercializare de ceasuri de mana catre persoane fizice si juridice.

Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.

 

SC WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL se obliga sa utilizeze datele clientilor numai cu scopul de a factura si de a livra produsele comandate catre acestia, precum si de a transmite reclame si mesaje de instiintare. Datele personale sunt solicitate si necesare doar pentru utilizarea lor in scopurile mentionate mai sus, nimeni altcineva fiind obligat sa isi dezvaluie datele, daca nu sunt necesare unei comenzi si livrari ulterioare.

 

Toate aceste informatii sunt strict valabile pentru siteul Watchexpert.ro si nu fac parte integranta din alte siteuri la care se poate face trimitere prin linkuri directe, acestea supunandu-se propriilor reguli stabilite.

 

Informatiile si reclamele specifice Watchexpert.ro sunt cu caracter optional, ele putand fi solicitate prin abonarea la Newsletter. De asemenea se poate oricand renunta la ele, prin dezabonarea din cadrul site-ului Watchexpert.ro.

 

Utilizatorii au dreptul sa ceara stergerea datelor personale din cadrul acestui site, dreptul acestora fiind exercitat printr-o cerere scrisa si adresata conducerii WATCHEXPERT la adresa: office@watchexpert.ro

 

SC WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL retine si utilizeaza datele personale numai cu scopul de a stabili contactul cu clientii, de a prelua si prelucra comenzile acestora, de a participa automat la concursurile si promotiile promovate in cadrul siteului, pentru transmiterea catre clienti de mesaje cu un continut publicitar si de marketing cu referire la activitatea Watchexpert.ro.

 

Furnizarea datelor corecte ale utilizatorilor este obligatorie, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a activitatilor de facturare si livrare a produselor comandate. Refuzul dvs, sau oferirea de informatii false face imposibila desfasurarea livrarilor de produse, iar Watchexpert.ro este absolvit de orice vina in desfasurarea incorecta a comercializarii de produse catre dvs.

 

SC WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL nu se face responsabila de dezvaluirea de informatii cu caracter personal in cadrul siteului de catre utilizatorii sai, precum si pe alte pagini gen FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE+, etc. unde pot fi accesate de un public larg, in afara de cele cu caracter de inregistrare din site: logare cont, istoric comenzi, date personale de inregistrare, adrese de livrare si facturare.

 

Watchexpert.ro poate furniza unor persoane competente informatii statistice colective in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta politicilor de confidentialitate si a termenilor si conditiilor procesatului de plati, in cazul de fata al procesatorului PayU, iar Watchexpert.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dvs.

 

 

Pe site-ul www.watchexpert.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.watchexpert.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

 

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Acest site utilizeaza cookies. Acestea provin de la noi sau de la terti ( cookies-uri ce analizeaza traficul in site si comportamentul utilizatorilor  precum google, facebook, sa alte instrumente de analiza si marketing) ce se stocheaza in browser-ul dumneavoastra si ne ajuta sa va conferim in cadrul navigarii acestui site o experienta cat mai placuta.

Cookies-urile nu incalca si nu afecteaza cu nimic securitatea sistemelor dvs de calcul, confidentialitatea datelor dvs.  Pentru mai multe detalii studiati sectiunea dedicata cookies-urilor folosite in site


Copyright © 2018 WatchExpert.ro. Toate drepturile rezervate WATCHEXPERT INTERNATIONAL SHOP SRL    Cui: RO31131197, Nr.Reg: J29/123/2013
Operator prelucrare date cu caracter personal 29599

Viziteaza magazinul WatchExpert.ro pe ShopMania

ASISTENTA CLIENTI